Tävlingsform

Sollentuna Invitational är en 11 manna inbjudningsturnering för akademilag, pojkar och flickor födda 2010. De flesta matcher spelas i Sollentuna fotbollshall. Tävlingen inleds med ett gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4 där alla möter alla i en enkelserie. Ettan och tvåorna går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel och placeringsmatcher.

FIFA:s regler gäller i alla tillämpliga delar, i övrigt enligt Svenska Fotbollförbundets regler. Samtliga spelare måste vara försäkrade både för spel och fritid.

Transfer

Lagen ansvarar själva för att ta sig till och från arenan. För de lag som väljer eget boende ligger anläggningen bara några minuters promenad från Norrvikens station.

Boende

Boende via cupen är på Scandic Star i Sollentuna som ligger två pendeltågsstationer från anläggningen. Hotellet är 100m från Sollentuna C tågstationen. Norrvikens IP och fotbollshallen är cirka 500m från Norrvikens station.

Om man vill bo kvar 27/10 kommer det att kosta 1200kr för en dubbelrum och 1400kr för en trippelrum. 

Enkelrumstillägget för gäster som vill bo i enkelrum är 450kr per natt. 

Mat

För deltagare med boende - middag på fredag serveras på hotellet, lunch och middag på lördag samt lunch på söndag serveras på Norrvikens IP. 

För deltagare med mat -  lunch och middag på lördag samt lunch på söndag serveras på Norrvikens IP.   

För besökare och gäster kommer det finnas ett utbud i våra kiosker med bland annat hamburgare och korv, fika, kaffe osv. 

Försäkring, ansvar

Varje lagledare måste tillse att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför planen. Sollentuna Invitational har inga kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse.

VI UPPMANAR ALLA DELTAGARE OCH LEDARE ATT ALDRIG LÄMNA VÄRDEFULLA FÖREMÅL ELLER PENGAR KVAR I OMKLÄDNINGSRUMMEN!

Anmälningsavgift

2900 SEK/lag

Deltagaravgifter

Boende och mat - 1900kr / deltagare

Mat - 400kr / deltagare

Utan mat - 100 kr/deltagare

Viktiga datum

15 september : Sista datumet för deltagaravgiften. Såväl ledare som spelare betalar denna avgift.

13 Oktober: Sista datum för beställningar av specialmat samt sista datum för att avboka spelare. Därefter krävs läkarintyg.

26 Oktober: Gruppspel

27 Oktober: Finaldagen  (pojkfinalen är klar cirka kl 14:00 och flickfinalen cirka kl15)